Stravičan prizor: Biciklista dostavio fotografije sa mjesta Bryantove pogibije
FOTO: TMZ

Nije bilo spasa za legendarnog košarkaša

Stravičan prizor: Biciklista dostavio fotografije sa mjesta Bryantove pogibije

A. Čaušević

Američki mediji objavili su fotografije nastale neposredno nakon pada helikoptera u kojem je zajedno sa još osam osoba smrtno stradao Kobe Bryant. 

Stravičan prizor. Veliki plamen i nula šansi za preživljavanje. Kratki je opis onog što je biciklista zabilježio svojim mobitelom nekoliko minuta nakon pada.

Biciklista koji je prvi stigao na mjesto nesreće se vozio uobičajnim rutom. Helikopter je pao u 9:45 po lokalnom vremenu, a fotografije su zabilježene četiri minute kasnije zbog čega je plamen intenzivanan, piše TMZ.

Na fotografijama se mogu vidjeti i krhotine te ostaci od helikoptera koje lokalni policajci čuvaju kako ih lopovi ne bi ukrali te zatim prodali za ogroman novac na crnom tržištu.

Prilikom nesreće bila je velika magla zbog čega je i iznenađenje što je uopšte Bryant odlučio da dozvoli polijetanje. Nekoliko sekundi prije udara pilot je uspio naglo podići visinu, samo da bi izbjegao jedno, a zatim udario u drugo brdo.

Osim Kobeja i njegove kćerke Gianne u nesreći su živote još izgubili John Altobelli, Keri Altobelli, Alyssa Altobelli, Sarah Chester, Payton Chester, Christina Mauser.

Galeriju fotografija sa mjesta nesreće možete pogledati ovdje. 

Top Komentari

Arnel925
Pustite vise ljude na miru, neka im je lahka zemlja i vjecan dzenet
20 1
Izzy
Nije baš toliko maglovito kako su pričali ?
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi