Student bolji od Bosne Royal, za trofej protiv Kaknja

Memorijalni turnir Mirza Delibašić - Kinđe

Student bolji od Bosne Royal, za trofej protiv Kaknja

E. Škorić, foto: S. Bošković

U finalu 14. memorijalnog košarkaškog turnira Mirza Delibašić - Kinđe sutra će igrati Kakanj i Student.

Kakanj je danas pobijedio Vogošću i prošao u finale, a u drugom polufinalu Student je bio bolji od Bosne Royal sa 76:68.

U prvih pet minuta Student je stigao do 9:3, ali je na kraju prve četvrtine rezultat glasio 16:14 u korist Bosne Royal. Na poluvremenu je bilo 37:28 za Bosnu, ali u nastavku Student stiže do prokreta.

Aldin Dželmo je predvodio Student sa 20 poena, dok je Ivan Kuzman ubacio 19, a Ivan Škobo 13 poena.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U redovima Bosne Royal Misad Pilavdžić je ubacio 27 poena, dok je 22 ubacio kapiten Atif Durak.

Top Komentari

madr1dist4
Kad god pomislim Bosna ne moze dublje pasti, oni me demantuju
5 2
ibrahim51
Ova bruka u klubu je dugi niz godina.Oni koji su se hvalili da su Bosni davali vise su puno i puno uzimali.Da u ovoj drzavi ima pravde za 24.sata Bosna bi stala na svoje noge.Zna se ko su sve krivci i imaju da sve sto su materijalno zabrljali da rijese.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi