Bh. košarkaši se spremaju za nove mečeve

Sulejmanović: Jedna od naših prednosti je ta što imamo puno želje i energije

Edmir Škorić

Bh. reprezentacija će u narednom periodu odigrati kvalifikacijske mečeve protiv Bugarske i Estonije.

Pred duel s Bugarima u Zenici na treningu razgovarali smo sa Emirom Sulejmanovićem.

"Mislim da je to jedna dobra prilika za sve nas. Mlada smo generacija, novi selektor je tu, malo vremena imamo, ali šta je tu je. Pokušat ćemo na najbolji način da iskoristimo ove treninge do utakmice", rekao je Sulejmanović, pa je dodao:

"Sad zasad imamo malo informacija o Bugarima. Nismo ih detaljnije analizirali, ali vjerovatno ćemo ih proučiti kada dođemo tamo. Sigurno da su kvalitetna reprezentacija".

"Jedna od naših prednosti je to što imamo puno želje i energije da se dokažemo. Potrudit ćemo se da damo sve od sebe u tim mečevima koji dolaze, pa šta bude", istakao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti