Supruga zvijezde Broncosa tvrdi: Lebron je varao ženu s instagram zvijezdom

Životna saputnica tight enda Denver Broncosa Erza Haliti tvrdi

Supruga zvijezde Broncosa tvrdi: Lebron je varao ženu s instagram zvijezdom

Lebron James jedan je od rijetkih NBA košarkaša koji je u dugih 15 godina svoje veličanstvene karijere svoj ugled održao bez ijedne packe. 

James je 2013. godine oženio svoju srednjoškolsku ljubav Savannah Brinson i s njom ima troje djece a par nikada nije učestvovao ni u jednom skandalu.

No, supruga jednog od igrača NFL momčadi Denver Broncosa Nick Vannetta,  Erza Haliti je ovih dana iznijela drukčije mišljenje na svom instagram profilu koji prati gotovo 78.000 ljudi. Bivša Miss savezne države Idaho napisala je slijedeće:

"Jesam li ja jedina koja nije Lebronov fan? Jesam li ja jedina koja nisam pristalica tipova koji varaju svoje žene, osobito sa Sofiom Jamorom?" - napisala je Haliti.

Sofia Jamora je Instagram zvijezda s preko dva i pol miliona pratitelja, a još nije poznat razlog iz kojeg je ove nepotvrđene glasine supruga igrača Broncosa podijelila s javnošću.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_uu_51ng_H/[/instagram]

Top Komentari

TheAnswer
sve vas yebem na kvizu, najjači sam
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi