Svaka čast za zakucavanja, ali je Dirk Nowitzki trojkom digao dvoranu na noge

Oprašta se u stilu

Svaka čast za zakucavanja, ali je Dirk Nowitzki trojkom digao dvoranu na noge

E. Čaušević

Legendarni njemački košarkaš Dirk Nowitzki vjerovatno je odigrao svoju posljednju All Star utakmicu na kojoj je imao skromnu minutažu.

Nijemac je igrao u Giannisovoj ekipi koja je poražena od ekipe LeBrona Jamesa nakon preokreta sa 178:164. Nowitzki je dobio poziv od NBA da učestvuje na ovom meču, a iako je odigrao samo četiri minute itekako je imao šta da pokaže.

Publika u dvorani vidjela je nekoliko sjajnih zakucavanja, no niko nije dobio ovacije kao Dirk kada je postigao trojku u posljednjim sekundama prve dionice. Nowitzki je imao svega tri šuta na meču i svi su bili za tri poena i svi su bili precizni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije