Svi pričaju o novoj fotografiji Bobana Marjanovića
Srpski košarkaš najviše pažnje privlači zbog svog izgleda. Njegovi potezi na terenu su u drugom planu, iako često zna odigrati dobre minute (Foto: EPA)

Razlika je nevjerovatna

Svi pričaju o novoj fotografiji Bobana Marjanovića

Midhat Šljivak

Boban Marjanović pažnju na parketima NBA lige najviše privlači zbog činjenice da je visok čak 221 centimetar.

Srpski košarkaš je u igri gotovo nezaustavljiv jer mu ne može niko ništa, no prostora za igru u dresu LA Clippersa nema baš puno.

Sinoć je u porazu od Oklahome (128:110) Bobi postigao pet poena za 10 minuta, ali je pažnju više izazvala fotografija sa početka meča.

Marjanović se fotografisao sa pjevačicom Kristen Chenoweth koja je trebala da izvede himnu, a kako je ona visoka samo metar i po, pored Bobija je bila skoro nevidljiva.

Naravno, ova fotografija je bila zanimljiva Amerikancima, pa je Bobi ponovo zbog stvari van košarke došao u centar pažnje.

Top Komentari

king11
kad bi bobi ovu nabio na kitu, raspala bi se
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi