14

Komentari (14)

Edin
Lako je sad pricati zasto Biberovic nije ovo ili ono. Da Tarik nije htio da promjeni drzavljanstvo i postane Turk, nikad ne bi bio gdje je sad. Bio bi Bosanac i radio u kaficu u Zenici. Ko je kriv za to? Kriva je drzava koja ne ulaze u sport. Bosanska mladost i talenti moraju da bjeze iz Bosne, da se naturaluziraju da bi se domogli nekog kluba i mogucnisti. Za sve to kriva je politika, kriv je Bakir i takvi poput Bakira, koji ne ulazu u sport, jer to ih neinteresuje!!@
user1583752673
Ne znam sto pisete o igracu koji je se odrekao Bosne!
Turgut2
Ne razunijem odje komokeksase. Pa ako neko izme vjeru of nas turaka ime tursko kulturu tursku itd pa naravno da si turcin ali bosnje su nedje izmedju ne znaju dje su. Pa lako je postati srbin ako tako zelite. Nemojet emi sad to je samo vjera bla bla
Baco
Naserem se na nas kao narod,prodajemo se kao kurve na petlji....
dinass
Nemojte da serete o rodjenim zenicanima,nit je on zenicanin,otac mu je sandzaklija kojeg je košarka dovela ovdje a ni Preldzic koji je izbjego u Zenicu iz Zepca i poslije pljuvao po njoj milion puta.
Dtox
Tariguz Birbeloglu. Da bog da proso konaj Emirloglu
amex
Ako igra za druge još rođen u Bosni, nabijem ga..
AsmirM
Sta bi sa Musom ,nitko nepise o njemu igral makar na treningu.
Jozef
Evo Musa upravo potvrđuje da sam ga neopravdano branio u par komentara. Tanak u oba pravca, a kad je tako onda je tanak i sa minutama u igri.
user1595066044
Odavno on više nije Biberović, nego sandžaklija koji je otišo za turskim parama...
Zulfikar
Sta je trebao igrati za Čelik i tresti mreze Termoelektrane Kakanj???
Jozef
vedin
Zašto pišete o nebitnom igraču?
celikze
Slazem se nema on nista vise sa nama a i mi sa njim...stranac kao stranac i vozdra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.