10

Komentari (10)

Rustempasa
luka doncic je ceto koji slusa baja mali knindzu i pjeva "da lete dzamije", odron od covjeka
Benjamingst
Ti sjedio sa njim pa znas sta slusa?
Rustempasa
Ne, vec je sam objavio sliku glupane: informer.rs/sport/kosarka/392530/foto-mladi-cetnik-luka-doncic-najbolji-kosarkas-evrope-u-autu-slusa-baju-malog-knindzu
Benjamingst
Zasto nazivas GLUPANE? ZAR vijerujes tim inform portalu? Bas ce Luka da slusa seljaka Baju?
Rustempasa
To je sa njegovog instagram storya drvo jedno, sta mislis da su svi izmislili? Kakav si ti jadnik boze sacuvaj
Benjamingst
Sad trazio nema nista na instragramu.... Srbi ce sve da urade samo da prkose drugima. Mozda je skinio a moze biti da je neko lazirao. Sto sam ja jednik? Dali me poznajes mozda?
Rustempasa
naravno da nema, jer je bilo prosle sedmice, a ne danas. ukucaj na google malo pa ces vidjeti da to nije nikakva "izmisljotina", ili si takvo drvo da mislis da je neko to fotosopirao?
Benjamingst
Neznam zasto nemozes normalno vodis razgovor? Zasto to neko ponizavanje itd... zar nepostoji kod tebe uvazavanje druge osobe ? Ili je to kod tebe normalno?
Benjamingst
Netreba photoshop Rusteme moze I fake instragram. Nebranim ga niti imam koristi od Luke ali netreba odmah sve prihvatiti sto se pojavi na internetu. Nekazem da nije ali nemogu da nadjem osim sto Kurir blic nazivaju Doncica TO SRBINE...
Arnel925
Ko jebe ovu izdajicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.