Teletović: Moramo igrati pametnije u završnici

Mirza nakon Orlanda

Teletović: Moramo igrati pametnije u završnici

Midhat Šljivak

Mirza Teletović u posljednjih nekoliko utakmica igra zaista sjajno u dresu Phoenix Sunsa.

Bh. reprezentativac je sinoć protiv Orlanda ubacio 15 poena, a nakon meča je bio jako zadovoljan, jer njegov tim ušao u pozitivnu seriju.

"Bitno je da igramo pametnije u završnici i da dobijamo utakmice. Nismo smjeli dopuštati da olako ispuštamo prednost od 10-ak poena razlike nekoliko minuta prije kraja. Ponavljam, moramo igrati pametnije kako bismo izbjegli neizvjesne završnice", smatra Teletović.

Mirza se nada kako će pozitivan niz trajati dugo...

"Izgubili smo veliki broj utakmica zaredom, igrali smo dva susreta u produžecima i pobjeda nad Chicagom nam je donijela veliki podstrek. Mislim da ćemo sada ući u pozitivan niz i da ćemo dobiti više samopouzdanja", rekao je Teletović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.