Teletović solidan u Phoenixovom debaklu protiv Spursa

Šesti poraz u nizu za Sunse

Teletović solidan u Phoenixovom debaklu protiv Spursa

Ekipa Phoenix Sunsa je sinoć doživjela debakl na gostovanju kod San Antonio Spursa, koji su slavili sa ubjedljiva 33 poena razlike.

Spursi su do pobjede došli rezultatom 112:79, a posao su riješili već u prvoj četvrtini, nakon koje su vodili sa 32:12. Kako je utakmica odmicala, Spursi su samo povećavali svoju prednost i na kraju pregazili Phoenix, za koji je ovo bio već šesti poraz u nizu.

Najbolji u pobjedničkom timu bili su Aldridge sa 21 i Leonard sa 19 poena, dok su u dresu Phoenixa Knight, Warren i Chandler ubacili po 11 poena.

Naš košarkaš Mirza Teletović odigrao je solidnu utakmicu. Na parketu je proveo deset minuta a za to vrijeme je postigao devet poena (3/6, 2/4 za tri poena), čemu je dodao i dva skoka.

NBA:

San Antonio Spurs - Phoenix Suns 112:79

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.