18

Komentari (18)

dinass
Samo se ti Mirza za****ji,pola prve lige ste izbacili u drugu pa se usutili a sad i Celik odustaje gubite kontrolu nad savezom
dinass
Ma kod nas moze sve,prvo sto je trebo kad je doso za predsjednika je da istjera sve koji su do tada radili u savezu jer je rijec o bagri kakve nema ni u parlamentu kod nas.Cim to nije uradio znao sam da od napredka nase kosarke nema nista.
CJ1999
Sta ce kad je i on isti
DadiG
A sukob interesa? Predsjednik saveza da igra za neki klub?
user1611963159
Nek igra koji ti je..Tako svi treba da postupaju i on je primjer pravog sportiste, kakav bre sukob intetesa...
DadiG
Ako ne kontaš šta je sukob interesa i ne vidiš ga ovdje, nemam ti ja šta objašnjavati. Bre
ZIVIOrodjo
Zovi Bracu na beka....
omet
Kapa do poda...
DR_GAZiJA
Svaka cast? Sta je sa HIDROCENTRALOM, je li UNISTILA RIJEKU? Pitam za harana..
CrveniBar
Imamo mi vecih problema od hidrocentralice
dinass
Nemamo druze,to je kapital koji gubimo za svoju djecu.Za 20godina ce biti tako malo vode za pice da ce se voditi ratovi za vodu a mi je unistavamo.U svakom selu izvor ensuper hajmo napravit kucu i septicku iznad i po mogucnosti i stalu i onda epidemija hepatitisa a,pa se skonta i napise voda nije za pice a dovede.voda malo vislje dok opet tu neko ne napravi kucu a sad i te centrale nazvane zelena energija a donose korost samo vlasniku i nikom vise.Sve je automatizovano,zaposle se 2 lokalca da cuvaju i plate po 500km a rijeka unistena.Ako imamo imalo mozga ne moramo daleko otici,dovoljno je Slovenija.
Ars412
Niko ne pise da se Amirica vratio u FK Turbina
Ars412
Sve pohvale.. I Dzeko ce zavrsit karijeru u Zelji
CrveniBar
Nece, Mladost Gacko
pjanke.sa
Ovi jos uvijek kontaju da su oni od Dzeke napravili igraca. Neki dan satro Lutvo prica o Dzeki a otjero frajera reko kloc. Kakvi komedijasi.
dinass
Tako je da mu nije bilo Pliseka bila bi pozajmica,pozajmica itd dok sam nebi odusto od fudbala.
user1622267171
Svaka cast majstore, e to je pokazati ljudskosti... Veliki Big Mirza
dinass
Koja ljudskost savez na koljenima a njemu do rekreacije.Izbacili pola lige a klubovi se spremaju za sezonu u kojoj se ne zna ni ko ce igrati,vidi sad sranja sa Celikom,ljudi ulozili pare a vide da ce prva liga biti amaterizam i hoce da odustanu dok Mirza radi u korist nase kosarke igrajuci rekreaciju u trecoj ligi.Mjistore izgubio si kompas skroz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.