Proslavljeni Damir Mulaomerović otvorio dušu za SportSport.ba

"Teletoviću sve najbolje, a onaj medijski linč i mržnju ni danas ne mogu shvatiti"

13

Komentari (13)

tuzlaak
Evo ja kao tuzlak kazem da je šupčina... Mogao je promijeniti drzavljanstvo, kao npr Mršić... Ali nije i nek se jebe sad..
doa075
Damire mogu svi da ti ga duvaju, bio si i ostaces ponos Tuzle sretno mjastore !
Ajax11
Svi su oni sjedili u sigurnoj HR za vrijeme rata, jedan Alihodzic, Markovic i da ih ne nabrajam sve još ! Eh kada za HR nije moglo,trazili su BiH ! Danas vece legende oni od momaka koji su 93‘ pistu pretrcavali da bi BiH boje branili! I to do sada najbolji rezultat od kada se takmici BiH !! A ovoj Damir je posebna prica!!! Smece jedno ! Sve se sta si pricao po tvojoj HR i ti bi da te neko zove ?! Mrš !
gumenakita
Ima li ijedan covjek,legenda BiH sporta,bilo kojeg sporta a da ga mi necemo ponizavati,unistiti,sve pokazuje da su kod nas vecina navijaca smradovi i retardirani idioti.
Aldin Neki
Cipiripi980
Ovaj i onaj u sportu,kao prvo ne pise se htjeo ,nego htio!!! Kao drugo,otkud ti znas da li bi poziv stigao,kad pojma nemas sta se tada desavalo,bio je rat,covjek je spasavao karijeru,morao se prodati,napraviti dobar transfer,a to se najlakse radi preko reprezentacije. A nas savez tada jos nije bio ni formiran,bjesnio je rat,a kamo li da se igrala ozbiljna kosarka!!! Drugo,ne budi primitivac(ne znam jesi li,jer te ne poznajem)mi smo skloni da trosimo nase legende,poput Susica,Bazdarevica,Sabeta Hadzica,Arslanagica...zovnemo ih da vode repku i onda im radimo sve da bi bili neuspjesni!!! I onda kazemo,pojma oni nemaju,a u svijetu im kape skidaju!!! Prema tome,shvatam Damira i sve mu vjerujem jer... Znam ja nas,jebo ja nas!!!
Aldin Neki
Ma da. Sve treba zaboraviti.
Aldin Neki
A gdje piše htjeo umjesto htio?
Aldin Neki
A gdje piše htjeo umjesto htio?
Aldin Neki
A gdje piše htjeo umjesto htio?
Bayern Munchen
Jebo vas on sviju u sportsportu
Bayern Munchen
Sta, i ti branis ''selektora'' ?
gumenakita
Jes ti to urednik u Sportsportu,ako ti nesto ne pase sikter zvizgane blesavi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti