Tenzije u OAKI, Antić u centru dešavanja

Bivši igrač Olympiacosa dolijevao ulje na vatru

Tenzije u OAKI, Antić u centru dešavanja

D. Rakanović

Igrač Fenerbahčea Pero Antić našao se u centru tenzija na drugoj utakmici četvrtfinalne serije protiv Panathinaikosa koja se igrala u OAKA areni.

Bivši igrač Olympiacosa prvo je ušao u konflikt i razmijenio nekoliko riječi sa Crisom Singletonom, da bi nekoliko trenutaka kasnije mahnuo navijačima Panathinaikosa iz klupe Fenera dodajući ulje na vatru u ionako napetoj utakmici. Naravno, OAKA je poludila. navijači iza klupe su skočili i počeli sa skandiranjima upućenim Antiću. 

Podsjetimo, Fener je pobijedio sa 80:75 i poveo sa 2:0 u seriji. Priliku dođe do treće pobjede i plasmana na Final Four Fener će imati već u utorak u Istanbulu. 

Antić je inače, ovu utakmicu završio sa tri poena i dva skoka za osam minuta u igri.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi