Teodosić prelomio: Došao sam, vidio kako je, ali vraćam se u Evropu!
Teodosić je u Evropi važio za možda i najboljeg playmakera, ali se 'preko bare' nije snašao kako se očekivalo.

Srbijanski playmaker

Teodosić prelomio: Došao sam, vidio kako je, ali vraćam se u Evropu!

Srbijanski košarkaš Miloš Teodosić odlučio je da će se vratiti u Evropu tokom ili na kraju ove sezone.

Podsjetimo, Miloš je u NBA ligu došao na ljeto 2017. godine kada je postao član Los Angeles Clippersa gdje i danas igra, ali mu trener ove ekipe Dock Rivers ne vjeruje mnogo pa mu pruža tek 10-ak minuta igre po meču.

Teodosić je za "Glas Amerike" rekao da mu Evropa više odgovara i da sigurno neće ostati u NBA ligi.

"Mislim da sigurno neću ostati ovdje. Došao sam, vidio kako sve izgleda...Više uživam i ljepše mi je kada igram u Evropi. Tako da ću se sigurno vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, vidjet ćemo", rekao je Teodosić.

Podsjetimo, on je u prvoj NBA sezoni imao problema sa povredom, a ukupno je odigrao 45 utakmica te je u prosjeku postizao 9,5 poena uz 4,6 asistencija po meču. Ove sezone su brojke zaista vrlo niske jer Miloš bilježi tek 2,9 poena i 2,2 asistencije po meču.

Top Komentari

Merlin
Pošteno!
7 1
nerminh74
Mah vrtilo se kako je on najbolji europski play, onda se pokazalo da je jedno igrati u europi, a drugo u NBA i da on ipak nije jedan od najboljih evropskih playeva
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi