Teodosić se dogovorio sa Clippersima

Odlazi u NBA ligu

Teodosić se dogovorio sa Clippersima

Srbijanski košarkaš Miloš Teodosić konačno odlazi u NBA ligu. 

Ugledni ESPN je objavio informaciju da će doskorašnji član CSKA iz Moskve postigao dogovor sa Los Angeles Clippersima i da će za ovaj tim nastupati u naredne dvije godine. 

Teodosić će u timu Los Angeles Clippersa na poziciji razigravača dijeliti minute sa Patrickom Beverleyjem, a pokušat će ujedno dostojno zamijeniti Chrisa Paula koji je nedavno trejdovan u Houston. 

Špekuliše se također kako će ovaj 30-godišnji srbijanski košarkaš rođen u Valjevu za dvije godine u Los Angeles Clippersima dobiti oko 12.3 miliona dolara. 

Teodosić je, podsjećamo, prethodno nosio dres CSKA od 2011. do 2017. godine. Karijeru je počeo u FMP iz Železnika, a igrao je još za Olympiakos i Borac iz Čačka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi