Teška noć za Denver: Ratnici se prošetali Pepsi Centrom

Slaba partija Jokića i društva

Teška noć za Denver: Ratnici se prošetali Pepsi Centrom

E. Ganibegović

Aktualni prvaci Golden State Warriorsi su večeras savladali Denver Nuggetse rezultatom 108:127.

Poznati Ratnici su već u prvoj dionici u Pepsi Centru pokazali svome protivniku da su došli po puni plijen, pa su tako poslije 12 minuta meča imali prednost od 13 poena razlike, 23:36.

Druga četvrtina je pripala domaćinima, koji su uspjeli smanjiti zaostatak na pet poena razlike, te se na odmor otišlo rezultatom 55:60.

U ovoj utakmici je bila presudna treća dionica u kojoj su aktualni prvaci bili bolji sa 21:43, pa su tako u posljednjoj dionici odradili rutinski posao i stigli do nove pobjede u sezoni.

Kevin Durant je za Warriorse postigao 25 poena, dok je kod domaćina najbolji pojedinac bio Will Barton koji je brojao do 21. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi