Težak poraz Bosne od Primorske

Studenti nemoćni

Težak poraz Bosne od Primorske

E. Škorić

Košarkaši Bosne večeras su poraženi sa 80:57 od Primorske u susretu sedmog kola ABA 2 lige.

Bosna je u posljednje vrijeme počela malo bolje da igra, no onda je uslijedio hladan tuš i jako težak domaći poraz od vodeće Primorske.

Od samog početka su gosti dominirali na parketu, poveli su sa 16:11, a do poluvremena već je bilo čini se nedostižnih 17 poena prednosti, 40:23.

U nastavku Bosna i dalje nemoćna, košarkaši Primorske lako stižu du poena i mirno privode meč kraju, te stižu do uvjerljive pobjede rezultatom 80:57.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Alen Hodžić i Gezim Morina su sa po 15 poena bili najbolji kod gostiju, dok je u timu Bosne Miković ubacio 14 poena uz sedam skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi