Težak udarac za Mostarce: Zrinjski do kraja sezone bez vođe ekipe
Foto: ABA

Nezgodna povreda Vedrana Princa

Težak udarac za Mostarce: Zrinjski do kraja sezone bez vođe ekipe

Osim pokvarenog semafora zbog kojeg je kasnila današnja utakmica 19.kola ABA 2 lige HKK Zrinjskog i Primorske, te na kraju poraza u istoj utakmici, za mostarske košarkaše stiže još loših vijesti.

Kapetan, te najiskusniji, a i vjerojatno najbolji igrač ove ekipe Vedran Princ najvjerojatnije je izgubljen do kraja ove sezone. Igrač koji je duša i tijelo ove momčadi ovih je dana zadobio neugodnu ozljedu diska, te je malo vjerojatno da će biti u stanju pomoći svojim suigračima u najvažnijim utakmicama u Ligi 6 i završnici ABA lige.

Ovo je najgora moguća vijest za Hrvoja Vlašića u ovom trenutku, jer nadomjestiti ovakvog igrača u ovom dijelu sezone bit će praktički nemoguće, a pred njegovim suigračima, naviklim da je lopta u njegovim rukama u odlučujućim momentima, u utakmicama pred njima neće biti nimalo lako.

Neće biti lako ni upravi mostarskog kluba nadomjestiti igrača koji je za Zrinjski više od običnog playmakera, no kukanja nema. Liga 6 je pred vratima, konkurencija se pojačala pa će to morati napraviti i HKK Zrinjski koji zasad igra najbolju sezonu od svog osnutka i koji će ovih dana morati dobro pogledati ponudu slobodnih playmakera na tržištu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi