Zbog semafora kasni utakmica sezone za HKK Zrinjski

Problemi u Mostaru

Zbog semafora kasni utakmica sezone za HKK Zrinjski

Možda i najvažnija utakmica dosadašnjeg dijela sezone za HKK Zrinjski kasni s početkom. U pitanju su problemi sa semaforom. Semaforom koji je gorući problem već neko vrijeme, kao što je i dvorana već decenijama. 

HKK Zrinjski igra najbolju sezonu od osnutka, HMRK također. Futsaleri su u vrhu domaćeg prvenstva. Dvoranu koriste i košarkaši i odbojkašice Studenta.

Barem ovaj mali, manji dio problema, ovaj oko semafora mogao se davno riješiti. Kada se Mostarce već laže za dvoranu, ne vidimo razloga da se bilo koji kolektiv u gradu suoči s ovakvim problemom.

Trenutno, košarkaši Zrinjskog i Primorske se još uvijek zagrijavaju a u mostarskoj dvorani svatko ima svoje teorije. O dvorani, o semaforu. Kakav odnos prema sportu, takav i semafor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi