'The Greek Freak': Ako se neko može vratiti s 0:3 onda smo to mi

Miami Heat s ogromnih 3:0 vodi u seriji protiv Bucksa

'The Greek Freak': Ako se neko može vratiti s 0:3 onda smo to mi

Giannis Antetokounmpo aktualni MVP lige je sa svojim Milwaukee Bucksima u velikoj nevolji u polufinalu Istočne konferencije.

Sjajni Miami Heat noćas je ostvario i treću pobjedu protiv njegovih Bucksa koji su proglašeni prvim favoritima 'bubblea' te tim Erika Spoelstre dijeli još jedna pobjeda od plasmana u finale konferencije.

Ipak, Giannis Antetokounmpo nakon priznanja da su noćas trebali biti čvršći i dalje vjeruje u čudo i preokret svog tima: 

"Oni su sjajna ekipa i uvijek znaš da će s njima biti teško" - kazao je Giannis i dodao:

"Igraju čvrsto svih 48 minuta i da ih dobiješ moraš imati isti takav pristup. U teškoj smo situaciji, ni ako postoji ijedan tim u ligi koji može okrenuti 0:3 onda smo to mi. Već smo dosad naparavili neke stvari u koje niko nije vjerovao. Vjerujem u svoje suigrače i volim ih. Želim da budemo samouvjereni. Ja jesam i vjerujem da možemo okrenuti ovu seriju" - kazao je Giannis.

Podsjetimo, nikada nijedna momčad u povijesti NBA lige nije uspjela okrenuti deficit od 0:3 u seriji. 

Top Komentari

Quartararo20
Druze, napusti ti Milwaukee sto prije. Ekipa gdje igra Bledsoe i B. Lopez nije za aba liga
1 1
user1583752673
Sto si se vratio, vratio si se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti