Barcelona svoju zvijezdu nije htjela ukrcati u avion, na aerodromu drama, igrači šute...

Francuz u problemu

Barcelona svoju zvijezdu nije htjela ukrcati u avion, na aerodromu drama, igrači šute...

E. Škorić

Nakon meča Anadolu Efes - Barcelona, gosti su ostavili u Istanbulu svog igrača Thomasa Heurtela.

Prema pisanju Eurohoopsa, Barcelona je zabranila svom igraču da se ukrca u avion i krene nazad u Španiju iz razloga što je ovaj pregovarao s Real Madridom.

Planirali su da francuskog playmakera pošalju u Fenerbahče, međutim, on je navodno iza leđa, u saradnji sa agencijom Beobasket, koju vodi Miško Ražnatović, sklapao dogovor s Barcinim ljutim rivalom.

Katalonci su htjeli da mu isplate preostlai dio ugovora i da on ode u Fenerbahče, a da u suprotnom smjeru krene Leo Westerman. Za sada, od toga nema ništa.

Francuz je ostao u Istanbulu nakon meča Eurolige između Anadolu Efesa i Barcelone, dok mu je porodica u Španiji i zbog pandemije koronavirusa neće mu biti jednostavno da doputuje do Barcelone.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Po dolasku na aerodrom u Barcelonu, igrače Barcelone novinari su pitali za Heurtela, no svi su šutjeli...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Sta od španaca očekivati?
5 3
realno_govoreci
Dno dna Sad nek ih tuži jer njegov klub preuzima odgovornost za organizaciju puta.Ako su svi mogli mora i on a ne ovako.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi