Thomas nakon nekoliko dana napustio LA Clipperse

Iskusni košarkaš dobio otkaz

Thomas nakon nekoliko dana napustio LA Clipperse

Admin Čaušević

LA Clippersi su otpustili Isaiaha Thomasa svega nekoliko dana nakon što je ovaj 31-godišnjak stigao u klub. 

Thomas je bio dio tradea između Washington Wizardsa, New York Knicksa i Clippersa, međutim evidentno je da se uklapa u planove Doca Riversa.

Lawrence Frank, predsjednik za košarkaške operacije u Clippersima je saopštio kako Thomas može tražiti novi klub tri dana nakon dolaska.

Clippersi na poziciju koju igra Thomas imaju već nekoliko igrača poput Patricka Beverleya, Loua Williamsa i Landryja Shameta zbog čega za bivšeg igrača Wizardsa i nije bilo mjesta.

Ovaj 31-godišnjak je u dosadašnjem dijelu sezone imao učinak od 12.2 poonea po meču. U svojoj karijeri iza sebe ima preko 500 NBA utakmica u prosjek od 18.1 poen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi