To nije isti čovjek: Sjećate li se kako je Harden izgledao bez brade?

Neprepoznatljiv bez brade

To nije isti čovjek: Sjećate li se kako je Harden izgledao bez brade?

E. Čaušević

Jedan od najboljih NBA košarkaša James Harden poznat je po svojoj dugoj bradi, a mnogi su zaboravili kako je izgledao nekada bez brade.

Harden se na NBA sceni pojavio 2009. godine kada je debitovao u dresu Oklahoma City Thundera, a tada još uvijek nije imao svoj prepoznatljivi znak, a to je brada. Ipak, nedugo zatim Harden je odlučio da pusti bradu i danas je nezamislivo da ga vidimo bez nje.

Na internetu ne postoji mnogo fotografija ovog košarkaša Houston Rocketsa bez brade, no i ako bi slučajno naišli na jednu od njih sigurno je da ga ne biste prepoznali. Harden s bradom i bez nje su dva različita čovjeka.

Promo

Top Komentari

connans
Pistanje brade mu je najbolja odluka u zivotu.
22 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti