"To nije utakmica, to je rat"
Stefan Janković u dresu Partizana ove sezone ubacuje 9 poena u prosjeku, ali skakački se nije pokazao i trenutno je na svega tri skoka po utakmici (Foto: ABA)

Stefan Janković pred duel Partizan - Crvena zvezda

"To nije utakmica, to je rat"

M. Šljivak

Stefan Janković prešao je iz Crvene zvezde u Partizan na otvaranju nove sezone.

Već u subotu će u 9. kolu ABA lige imati šansu da zaigra protiv tima u kojem je počeo evropsku karijeru i u kojem je imao velikih problema.

Janković je u izjavi za b92 ovu utakmicu okarakterisao kao rat na parketu.

"Svi znaju koliko nam ova utakmica znači. Ja sam to vidio prošle godine. To nije utakmica, to je rat. Ovaj meč može dosta da nam promijeni", rekao je Janković.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Ovaj košarkaš će sigurno imati veliku želju da se dokaže protiv nekadašnjih saigrača sa kojim se nije rastao na najbolji mogući način.

Susret Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi