Odakle padaju cigle? Niko u životu nije ponizio Westbrooka kao Towns
Foto - Screenshot

Komična scena

Odakle padaju cigle? Niko u životu nije ponizio Westbrooka kao Towns

M. Šljivak

Karl-Anthony Towns brutalno je ponizio Russella Westbrooka tokom utakmice Minnesota Timberwolvesa i Los Angeles Lakersa (124:104).

Zvijezda Lakersa ove sezone igra zaista katastrofalno. Nije ni sjena košarkaša od prije nekoliko sezona, a Karl-Anthony Towns ga je osramotio kao niko nikada ranije.

Westbrook je bacio air-ball, a zatim je uslijedila reakcija Townsa koje je nasmijala apsolutno sve. Počeo je da razgleda po dvorani i da vidi odakle padaju cigle.

Ne viđamo često ovakve reakcije u NBA ligi i Towns je napravio potez koji se sasvim sigurno neće dopasti Westbrooku.

Russell Westbrook je prije nekoliko godina imao sukobe i s bh. košarkašem Jusufom Nurkićem koji ga je nazvao ciglarom, a čak mu je posvetio natpis na majici u kojoj se pojavio pred utakmicu.

Westbrook igra jako lošu košarku ove sezone i navijači Lakersa s pravom su ljuti na njega.

Top Komentari

Thierry.Henry
Mora Towns Jos pure jesti da bi mogao pricati sa Westbrukom
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi