Tracy McGrady u suzama: "Kobe mi je uvijek govorio da želi umrijeti mlad i postati besmrtan"

Zajedno su počinjali karijeru

Tracy McGrady u suzama: "Kobe mi je uvijek govorio da želi umrijeti mlad i postati besmrtan"

Endin Čaušević

Nekada velika NBA zvijezda Tracy McGrady u jednoj emisiji na ESPN-u govorio je o smrti Kobeja Bryanta koja je šokirala svjetsku javnost.

Bryant je poginuo u nedjelju u stravičnoj helikopterskoj nesreći koja se desila u blizini Los Angelesa. Pored Bryanta je bilo još osam stradalih među kojima je i njegova 13-godišnja kćerka Gianna.

Ovo je žestoko potreslo svjetsku javnost, a javne ličnosti širom svijeta su odale počast jednom od najboljih košarkaša svih vremena. Oglasio se i Tracy McGrady koji je svojevremeno bio jedan od najboljih igrača NBA lige.

McGrady danas radi kao TV analitičar, te je gostovao u jednoj emisiji na ESPN-u. On nije mogao da sakrije svoje emocije, te je otkrio da mu je Kobe često govorio kako želi umrijeti mlad.

"Zvuči ludo, ali kada smo počinjali Kobe mi je često govorio 'Želim umrijeti mlad i biti besmrtan'. Govorio je da želi imati veću karijeru nego Michael Jordan i umrijeti mlad", rekao je McGrady i dodao.

"Kada sam dobio vijesti jučer plesao sam sa kćerkom. Onda mi je moja supruga rekla šta se desilo i nisam mogao vjerovati. Uništen sam".

Top Komentari

Arnel925
Suti Tracy majke ti
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi