Trener Sparsa za SportSport.ba

Trbić: Dali smo svoj maksimum, ali to nije bilo dovoljno

Samir Mlaćo

Iako su pružili veoma dobru igru, košarkaši Sparsa nisu mogli do iznenađenja u duelu protiv Igokee.

Gosti su zasluženo slavili te opravdali ulogu favorita. Nakon utakmice u Maloj dvorani Skenderije za SportSport.ba je govorio trener Sparsa Marko Trbić.

"Sa previše respekta smo ušli u ovu utakmicu i oni su poveli 14:0. Igrali smo jedan period dobro, te poveli pola koša, a kada je god bilo bitno napravili smo neke velike greške u napadu. Mi smo dali svoj maksimum, ali to nije dovoljno da bi dobili Igokeu i čestitam gostima", kazao je Trbić.

U srijedu će Sparsi odmjeriti snage sa Zrinjskim.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Zrinjski nas je dobio ovdje, te mislim da ih možemo pobijediti. Mi ćemo dati svoj maksimum i igrati pošteno do kraja, a za šta će to biti dovoljno, ne znam", dodao je Trbić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi