Trbić: Loše prvo poluvrijeme nas je koštalo

Trener Sparsa nakon meča

Trbić: Loše prvo poluvrijeme nas je koštalo

Košarkaši Sparsa poraženi su danas od Bosne Royal u sarjevskom derbiju sa 80:76 u okviru Lige za prvaka.

Trener Sparsa Marko Trbić njije bio zadovoljan nakon susreta jer je njegova ekipa sada izgubila i teoretske šanse za prolaz u polufinale.

On je nakon meča za portal SportSport.ba rekao da je njegova ekipa platila ceh zbog loše odigranog prvog poluvremena.

"Ne možemo reći da smo dobro odigrali, ako uzmemo u obzir prvo poluvrijeme. Iz nekog razloga moji igrači imaju ogroman respekt prema igračima Bosne i ovo nam je peti poraz od Bosne ove sezone. Mi smo tek počeli da igramo u nastavku i opustili smo se, ali to nije bilo dovoljno jer je Bosna dobar tim koji zna kontrolisati utakmicu i zasluženo su pobijedili. Ostaje nam sada samo utakmica protiv Kaknja koja čak nema ni uticaj na peto mjesto", rekao je trener Sparsa Marko Trbić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sparsi nakon ovog kola imaju omjer od 3 pobjede i 6 poraza, a u posljednjem kolu gostuju kod ekipe Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi