Trener Sparsa za SportSport.ba

Trbić: Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu

Samir Mlaćo

Lakše od očekivanog košarkaši Sparsa savladali su ekipu Zrinjskog 95:77. Sparsi su pružili sjajnu partiju, te gostima nisu ostavili ni minimalne šanse da mogu doći do pobjede.

Junak pobjede Sarajlija bio je Fahrudin Manjgafić sa 18 poena, a Dejan Đokić je dodao 17.

Trener Sparsa Marko Trbić bio je zadovoljan nakon meča.

"Moram da kažem da smo imali malo više vremena da se spremimo za Zrinjski, koji je u utorak i četvrtak igrao utakmice. Došli su ovdje bez Princa i to nam je olakšalo posao, a mi smo odigrali ono što smo htjeli. Nadamo se da ćemo u ovom ritmu nastaviti ovaj dio prvenstva, te u formi ući u Ligu 6", kazao je Trbić za SportSport.ba.

Naredni meč Sparsima donosi gostovanje Kaknju.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Sada idemo u Kakanj, to je najteži teren u ligi. Pokušat ćemo da pariramo Kaknju u onom u čemu su najbolji, te se nadam da ćemo i tamo pokazati ono što smo večeras", dodao je Trbić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi