Trbić: Samo da pristup ostane ovakav i bit ćemo još bolji

Trener Sparsa nakon pobjede

Trbić: Samo da pristup ostane ovakav i bit ćemo još bolji

Sparsi su večeras upisali šesti trijumf u ABA ligi 2 i to protiv Rogaške, koju su savladali sa 63:59.

Utakmica nije bila efikasna, i jedni i drugi su mnogo promašivali i to je razlog zbog kojeg trener Sparsa Marko Trbić ne može biti u potpunosti zadovoljan igrom. Međutim, pristup njegovih košarkaša ga izuzetno veseli.

"Bila je ovo psihološki veoma teška utakmica, poslije poraza u Beogradu nakon produžetka, pa onda i u Kaknju... Bili smo poljuljani, nekako i u grču ali odigrali smo veoma aktivnu utakmicu. Borili smo se, nije nam išlo u napadu ali pogađali smo kad je bilo najpotrebnije", rekao je Trbić, te dodao:

"Ne mogu biti prezadovoljan igrom, ali sam zadovoljan kako su igrači odradili svoje obaveze i njihovim pristupom. Siguran sam da ćemo izgledati sve bolje kako sezona bude odmicala. Samo da pristup ostane ovakav".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi