Trbić: U ovom trenutku smo uigraniji od Lovćena

Sparsi slavili novu pobjedu u ABA 2 ligi

Trbić: U ovom trenutku smo uigraniji od Lovćena

S. Mlaćo

Sparsi su sinoć ostvarili svoju drugu pobjedu u 3. kola ABA 2 lige. Naime, sarajevski tim je bio bolji od Lovćena u Cetinju 74:68.

Naš predstavnik je pokazao mnogo više, te zasluženo slavio, a briljirao je Nemanja Protić sa 28 ubačenih poena. Albijanić je dodao 14.

U Sparsima su mogli biti zadovoljni nakon meča, s obzirom da im je ovo druga gostujuća pobjeda u sezoni.

"Čestitam Lovćenu na sjajnoj igri, a publici na izvanrednoj atmosferi. Drago mi je da se moj tim snašao u takvoj situaciji. Kada je večrašnja utakmica u pitanju mislim da smo odigrali onako kako smo se dogovorili. Evidentno je da je ekipa Lovćena malo kasnije krenula sa pripremama, te smatram da će oni biti sve bolji i bolji kako liga bude odmicala. Mislim da smo večeras iskoristili to što smo više uigrani nego oni i u ovom trenutku, ali u svakom slučaju Cetinjani će biti vrlo ozbiljan tim do kraja prvenstva“, kazao je trener Sparsa Marko Trbić.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi