Trener Borca nakon gostovanja u Donjem Vakufu: Ovo se teško može vidjeti na ovim prostorima!

O košarci kaže neki drugi put

Trener Borca nakon gostovanja u Donjem Vakufu: Ovo se teško može vidjeti na ovim prostorima!

S. Mlaćo
U okviru 9. kola prvenstva BiH sinoć su snage u Donjem Vakufu odmjerili Promo i Borac.

Borac je nastavio sa sjajnim partijama i slavio 88:71.

Banjalučani su u sjajnoj formi, gaze sve pred sobom, dok su domaći ipak pružili dobar otpor u prelijepoj atmosferi koju su priredili domaći navijači. Istakao je to na kraju i trener Banjalučana Dragan Nikolić.

“Neko mora da dobije, tako je u sportu, ali to večeras nije bilo na prvom mjestu, večeras je bilo nešto što se teško može vidjeti ne samo na ovim prostorima, već i u Evropi. Ovakav doček Borac je doživio djelomično samo u Trebinju. Ovakvo gostoprimstvo i toplinu, ne mogu da kažem da je samo za pohvalu, nego će ostati u vječnom sjećanju kao jedan od lijepših dijelova karijere. Promo je naš sportski prijatelj, sada će biti još veći. Još jednom zahvalnost kako su nas dočekali i ispratili. Svaka čast, mogu samo da skinem kapu, a o košarci drugi put. Sretna Nova godina svima i sve najbolje“, kazao je ljubazni Nikolić.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, stajati i sjedi

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U Donjem Vakufu zaista mogu biti sretni i ponosni na ove riječi, a posebne pohvale idu publici koja je na kraju sve aktere nagradila aplauzom.

Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba, ljudi se bave sportom i u zatvorenom

Promo

Top Komentari

Samkodk
A kad nasi odu u banju luku tamo ih ceka noz zica srebrenica i onaj usranko s muralom i parole o klanju i ubijanju.
15 1
Alen23
Donji Vakuf je uvik bio Srbobran
4 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi