Trener Borca poludio na igrače: J**o vam pas mater, majmuni, hajde pričajte vi!

Nimalo lijepe scene

Trener Borca poludio na igrače: J**o vam pas mater, majmuni, hajde pričajte vi!

E. Ganibegović

Košarkaši Borca su u 6. kolu ABA 2 lige savladali Pelister iz Bitole sa 101:86 i tako zadržali maksimalan učinak.

Ipak, Banjalučanima nije sve išlo po planu, a viđena je i jedna sramotna scena.

U drugoj četvrtini, nakon što su ispustili dvocifreno vodstvo, trener Borca Dragan Nikolić pozvao je time-out i raznim vulgarnostima izvrijeđano svoje igrače.

"J**o vam pas mater, prvo vi kažite što imate, j**o vam pas mater! Hajde, vi se sad ispričajte, majmuni, a poslije mi ovdje da glumimo budale. Hajde još pričajte, hajde još! Objašnjavajte nam, kreteni! Sve kontra. Poslije ćemo u svlačionici riješiti ovo", urlao je Nikolić.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Onaj time-out konkretno meni ne priliči, jer ja sam vrlo duhovit čovjek. Znam da će biti raznih komentara. Izvinjavam se općem auditorijumu koji ima vrlo nježan sluh. Košarka ne može da se igra kao balet, nego da se igra kao drugo poluvrijeme", rekao je nakon utakmice trener Borca.

U narednom kolu ekipa Borca će sutra odmjeriti snage s Osijekom.

Promo

Top Komentari

Mepa
Inace sam pristup evropskih trenera nikad mi se nije svidjao nema pedagogije nimalo. Od malih uzrasta djeci se psuje mater i vrai psihicka tortura. Jos ono kad lude kad vode 20 razlike 40 secundi do kraja pa psuje i nervira se ko fol i to autoriteti. Mozes reci ukazat kako da ne igra ali covjek covjeku bez razloga da psuje i vredja iskreno to je manjak dostojanstva i kulture!
4 0
Kiss
Kreten i čoban
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi