Trener Clippersa o Dončiću: Ma, nema on 20 godina...
Foto: EPA

Zanimljiva izjava Riversa

Trener Clippersa o Dončiću: Ma, nema on 20 godina...

Slovenskom 'wunderkindu' Luki Dončić jutros se naklonio i trener Los Angeles Clippersa Doc Rivers.

Dončić igrama u dresu Dallas Mavericksa oduševljava košarkašku javnost i mnogi ga već ubrajaju među najbolje na svijetu, a ono što radi na parketu nije ostavilo ravnodušnim ni Riversa.

Iako su Los Angeles Clippersi uspjeli da zaustave Dončića i Dallas slavivši sa 114-99, Rivers po završetku utakmice nije štedio hvalospjeve našalivši se pritom da je nemoguće da Slovenac ima tek - 20 godina.

"Dončić nije mlad, mislim da ima 40 godina. Predobro igra da bi mogao biti toliko mlad koliko kaže da jeste", izjavio je Rivers, prenose američki mediji. 

Utakmicu protiv Los Angeles Clippersa je Dončić završio sa 22 koša i osam skokova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi