Trener Portlanda nije mogao da priča nakon stravične povrede Jusufa Nurkića

Itekako je bio uzdrman

Trener Portlanda nije mogao da priča nakon stravične povrede Jusufa Nurkića

Endin Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić doživio je sinoć težak lom noge na meču Portlanda i Brooklyna.

Stravična povreda desila se sredinom drugog produžetka kada je Nurkić htio da osvoji skok u napadu, ali je nezgodno doskočio i odmah se vidjelo da je teže povrijeđen.

Nurkić sigurno više neće igrati ove sezone, a nakon operacije bi trebalo biti poznato koliko će bh. košarkaš odustvovati s terena.

Naš košarkaš je iz cijelog svijeta dobio ogromnu podršku, a mnoge NBA zvijezde oglasile su se putem društvenih mreža.

Nakon utakmice trener Portlanda, Terry Stotts, pojavio se na konferenciji za medije, ali nije imao snage previše da priča. Bilo je jasno da je Stotts uzdrman teškom povredom Nurkića i dao je tek nekoliko informacija.

"Nakon ove teške povrede Jusuf je odvezen u bolnicu. Užasno se osjećam. Nemam stvarno ništa puno da kažem o svemu tome", rekao je Stotts i zatim napustio salu za novinare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi