Trener Turbine nakon poraza: Čelik je zasluženo slavio, suđenje je bilo fenomenalno

Senad Lulić i pored poraza nije bio previše nezadovoljan

Trener Turbine nakon poraza: Čelik je zasluženo slavio, suđenje je bilo fenomenalno

S. Pašalić

Košarkaši Turbine su večeras u zanimljivom meču poraženi sa 97:93 na gostovanju kod ekipe Čelika.

Trener gostiju, Senad Lulić je istakao da je Čelik zasluženo slavio, a da njegov tim u nastavku ipak nije uspio stići veliku prednost do koje su domaći stigli u prvom poluvremenu.

"Utakmica je bila korektna sa obje strane, mislim da je publika koja je došla na tribine imala šta za vidjeti"

"Ja bih stvarno iskoristio priliku da čestitam igračima Čelika na pobjedi, na fer i korektnoj igri, to bez daljnjega. Suđenje je bilo fenomenalno"

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

"Napravili smo taj zaostatak u prvom poluvremenu, primili smo devet trica što je za ovaj nivo takmičenja malo previše. U drugom smo malo suzbili redove, došli do 73:70, ali dalje nismo imali snage i mislim da je Čelik zasluženo pobijedio, a isto tako da smo i mi pobijedili ja vjerujem da bi zasluženo bilo..."

Top Komentari

mile90
Moj senade drzi se ti nogometa, nemores udarat na 2 pravca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti