Tri poena Teletovića u pobjedi Sunsa

Šest minuta na parketu

Tri poena Teletovića u pobjedi Sunsa

Midhat Šljivak

Phoenix Sunsi su lakše od očekivanog pobijedili Sacramento Kingse 118:97, a Mirza Teletović je u ovom susretu ubacio tri poena.

Do treće pobjede u novoj sezoni tim iz Arizone je stigao zahvaljujući sjajnoj napadačkoj igri.

Očigledno je bilo kako je igra Kingsa bez DeMarcusa Cousinsa mnogo slabija, te nisu mogli da pariraju sinoć odlično raspoloženim Sunsima.

Iako su vodili cijelim tijekom utakmice, domaći košarkaši su utakmicu prelomili u posljednjoj dionici. Prednost su povećali na plus 21, te su stigli do pobjede u ovom susretu.

Eric Bledsoe je predvodio Sunse do pobjede s 19 poena, Brandon Knight je dodao 17, a TJ Warren 16. 

Mirza Teletović je ponovo imao skromnu minutažu. Odigrao je svega šest minuta, ubacio je tri poena uz dva skoka i dvije asistencije.

Kod gostiju iz glavnog grada Californije Kosta Koufos je ubacio 16 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije