Trinchieri: Dvojica njihovih košarkaša dali su 12 trojki, a mi smo na kraju slavili

Zanimljivo izlaganje

Trinchieri: Dvojica njihovih košarkaša dali su 12 trojki, a mi smo na kraju slavili

Emir Dindić

Partizan je večeras u derbiju ABA lige savladao Budućnost sa 87:82 i tako došao na korak do osvajanja prvog mjesta na kraju ligaškog dijela prvenstva.

Trener Partizana Andrea Trinchieri imao je zanimljivo izlaganje poslije susreta.

"Ponedjeljak Crvena Zvezda u gostima, srijeda gostovanje Virtusu, nedjelja Budućnost u našoj dvorani, a sve smo to preživjeli. Borili smo se, griješili ali na kraju zaslužili pobjedu. Dvojica njihovih košarkaša dali su 12 trojki, a mi smo na kraju slavili.", rekao je Trinchieri te dodao: 

"Moji košarkaši zaslužili su sada dobar odmor, a ja ću razmisliti o nekim stvarima i pokušati ih srediti na ovoj pauzi", završio je Trinchieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi