Trinchieri: Ovo je sramota, pustite nas da igramo košarku
Partizan je poražen u prvoj utakmici finala prvenstva Srbije

Zaradio isključenje u ovom susretu

Trinchieri: Ovo je sramota, pustite nas da igramo košarku

E. Dindić

Utakmica između Crvene Zvezde i Partizana po svemu sudeći imaće treće poluvrijeme. 

Jedan od odlučujućih momenata prve utakmica između Crvene Zvezde i Partizana bilo je isključenje trenera ovog kluba Andree Trinchierija.

Italijan je poslije susreta bio izuzetno nezadovoljan suđenjem u ovom susretu.

"Ako se mora platiti kazna, hajde da je pošteno platim. Finale mora da odluče košarkaši, a ne ljudi koji moraju biti neprimjetni, a misle da su zvijezde. Ovo je sramota, pustite nas da igramo košarku. Toliko bacanja, 42 slobodna bacanja. Vrijeđaju me čitavu utakmicu, to nije poštovanje", rekao je Trinchieri te dodao:

"Jankoviću je pozlilo od vrućine, moraju se stvoriti uslovi za igranje. Super je za mene, ja ću da smršam 300 grama, ali ovo košarkašima ne prija", rekao je Trinchieri.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi