Partizan ostao bez planiranog pojačanja
Iskusni košarkaš ostaje u timu iz Malage

Milosavljević ostaje u Unicaji

Partizan ostao bez planiranog pojačanja

E. Dindić

Partizan je imao veliku želju da vrati svog bivšeg košarkaša u svoje redove, ali Unicaja je imala druge planove za njega. 

Dragan Milosavljević po svemu sudeći produžiće ugovor sa Unicaja Malagom.

Ostanak ovog iskusnog beka za tim iz Malage je bio jedan od prioriteta i po svemu sudeći on će i iduće dvije godine provesti u ovom timu.

Mjesecima unazad ovaj košarkaš i Partizan su pregovarali o njegovom povratku u tim iz Beograda ali sada po svemu sudeći od toga neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Milosavljević je protekle sezone bio dio standardne petorke tima iz Malage, te čelni ljudi ovog tima bili su izuzetno njegovim partijama, pa je nastavak saradnje bio očigledan slijed događaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi