Tuzlanske košarkašice - 0 za cijelu četvrtinu!

Rijetko viđeno u košarci

Tuzlanske košarkašice - 0 za cijelu četvrtinu!

 

U Tuzli je večeras viđeno nešto što se zaista rijetko dešava u košarci, bez obzira da li je riječ o muškoj ili ženskoj konkurenciji.

Košarkašice Jedinstva BHT u prvoj četvrtini utakmice protiv sarajevskog Play Offa nisu uspjele postići niti jedan jedini poen, a rezultat nakon prvih deset minuta bio je 0:35!

Domaće košarkašice su prvi poen postigle u prvoj minuti druge dionice, kada je Ahmetbegović položila za smanjenje rezultata na 41:2.

Play Off je u Mejdanu slavio rezultatom 100:41 a na poluvremenu je vodio rezultatom 60:11 i to je košarkašicama iz Sarajeva bila četvrta pobjeda u ovoj sezoni prvenstva Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Najefikasnija u ekipi Play Offa bila je Jovana Marković sa 20 poena, dok je Sandra Azinović postigla tri poena manje. U domaćem timu je daleko najefikasnija bila Jasmina Ahmetbegović sa 17 poena, a interesantno je što na ovoj utakmici nije odmarala ni sekundu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi