Tužna poruka Nurkića na Twitteru: "Oporavak ide dobro, ali..."

Ne želi ništa da rizikuje

Tužna poruka Nurkića na Twitteru: "Oporavak ide dobro, ali..."

E. Čaušević

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić još uvijek se nalazi van parketa nakon što je pred kraj prošle sezone doživio tešku povredu.

Nurkić je u samom finišu sezone zadibio težak prelom noge zbog čega je odmah bilo jasno da ga očekuje duga pauza. Bh. košarkaš vrijedno radi na tome da se spreman vrati na parket i neće ništa za rizikuje dok ne bude 100% spreman.

Centar Portland Trail Blazersa već lagano trenira s ekipom i jasno je da oporavak ide prema planu. Američki mediji su prije nekoliko dana objavili da bi se Nurkić uskoro mogao vratiti na parket, ali se to neće desiti.

Nurkić se oglasio večeras na društvenim mrežama i otkrio je da ga u ovoj godini više nećemo gledati na parketu. Naš centar poručio je da će se na teren vratiti početkom 2020. godine i tako je sigurno rastužio navijače Portlanda.

Bh. košarkaš je putem Twittera poručio da oporavak ide jako dobro, ali da ga u 2019. godini nećemo gledati na terenu.

Top Komentari

makelele
Ma samo polako care, bez zurbe, oporavi se maksimalno pa onda nazad nastavi tamo gdje si stao prije te proklete ozljede, a dok se ne vratis Hasan ce biti dobra zamjena...
8 0
muxx
Odlično Nurka.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi