"U Lakerse ćeš otići preko mene mrtve"
Vlasnica New Orleans Pelicansa bila je jasna oko svog najboljeg košarkaša

Vlasnica Pelicansa o sudbini Anthony Davisa

"U Lakerse ćeš otići preko mene mrtve"

Emir Dindić

Vlasnica New Orleans Pelicansa Gayle Benson bila je veoma jasna na konstataciju da će Antony Davis završiti u Lakersima. 

Anthony Davis je početkom ove godine zatražio trade iz Pelicansa, te je tada nastala i saga oko odlaska popularnog Obrve.

Na kraju Davis je ostao u Pelicansima, a Lakersi su ostali na "crnoj listi" ove franšize zbog brojnih neprofesionalnih pokušaja da privole ovog košarkaša u svoje redove.

Gayle Benson je istakla u razgovoru za tamošnje medije, da ne planira da pusti Davisa u Lakerse što god joj ponude.

"Rečeno nam je da mu je Gayle Benson kazala – 'U Lakerse ćeš otići preko mene mrtve'", napisala je novinarka ESPN-a Jackie Macmullan na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi