6

Komentari (6)

Pajver
Pa valjda ćeš i ti krepat ali nećeš ni ti dočekati da ovo bude islamska republika. A meni je super u ovoj pomoćnoj državi mrzio je ne mrzio iskorištava je pravo
Pajver
Učešće se +35 za Dodikov tim baš će ono pravo poniziti bosnu ??????
DolinaHeroja
Većeg poniženja nema od toga bit rođen i živit u toj zemlji koju mrziš Ti ipak jednog dana krepaješ, a Bosna će ostati i dalje ; ) Jbg : )
Pajver
I gdje ti je ta bosna ? Nisam nikad čuo za tu državu osim od vas isilovsko nacionalustičkih budaletina
dinass
Normalno da nisi cuo kad si neobrazovana seljacina koja se docepala komsijinog wifi.Da si isao u skolu pa ucio predmet "Istorija" cuo bi vise o Bosni i o tome kako je postojala i kako ce postojat i kad budes trunuo u njoj kao sto trunu i tvoju predci,osim onih kojo su se vratili u Tursku 1878.
Pajver
A šta ti je taj wifi poturice ? ????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.