U Morači povrijeđeno 16 osoba, teže jedna djevojka
Foto: Vijesti.me

Pred početak utakmice Budućnost - Partizan

U Morači povrijeđeno 16 osoba, teže jedna djevojka

Edmir Škorić

Pred početak utakmice petog kola ABA lige između crnogorske Budućnosti i beogradskog Partizana dogodili su se veliki neredi na tribinama.

Susret je kasnio pola sata, jer su domaći "navijači" utrčali na parket s ciljem da dođu do dijela tribine gdje su bili smješteni simpatizeri Partizana.

 

Nakon toga policija je bila primorna da isprazni tribinu sa gostujućim, a potom i domaćim navjačima. Kako javljaju crnogorski mediji, Partizanovi navijači pjesmom su isprovocirali Podgoričane.

 

U urgentnom centru je, javlja portal vijesti.me, ukazana pomoć za 16 osoba. Na kraju su svi pušteni kući, osim jedne djevojke, navijača Partizana, koja je zadržana u bolnici. Na kraju je Partizan ubjedljivo savladao Budućnost.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.