23

Komentari (23)

CrveniBar
Super za malca!! Samo objava na naslovnivi ssa od februara do evo septembra
nightcry
Bravo, budućnost zagarantovana - u džematu Bjelimići ispod Treskavice !
Mackintosh
Dijete drago usredsredi se na kosarku, na sport, imaj slobodnu glavu, a ovu ostalo batali. Ne zamlacuj se praznim vjerovanjima. Ne sputavaj kosarkasku karijeru zarad manipulatora koji handre i narod naivni i drzavu gdje stignu.
BaboBih
Kad neko nests pise, misleci da je pametan a ono nemoze gluplje nesta reci.. eh to vam je ovaj gore komentar ?
finmomak
Samo polako Halide i uživaj u košarci i nemoj bogati kao ona Mujina Ćamila okrenuti leđa Bosni.
Zulfikar
Apelujem roditeljima ovog lijepog djecaka da kopaju i rukama i nogama samo da to dijete posalju tamo gdje njegov talenat to zahtijeva. Dakle samo neka od americkih prep škola (akademija), nesto kao Monteverde Academy, Findlay prep, Brewster Acadamy ili nesto slicno...
BaboBih
Dijete je tu gdje jeste zahvaljujuci roditeljima, sta ima ko da im sad govori sta i kako ce
user1583752673
Prije svega svaka cast Halidovim roditeljima sto ovako lijepo vaspitavaju svoje dijete. Sretno Halide i da Bog da dogurao do NBA
Realist
Svaka čast ali je u Mostaru sustav razvoja mladih igrača u zadnjih nekoliko godina propo. Većinu kvalitetnih talenata iz Zrinjskog i Lokomotive ( dosta djece u predkadetskoj dobi prelazi iz lokomotive u Zrinjski) u dobi od 17 ili mlađi uzima Pepi koji ih većinom zakoči u razvoju zbog specifičnosti koje tamo vladaju a one koji budu bolji ili veći (mislim na visinu u cm) salje u Cibonu u kojoj se malo provrte i onda one godine u kojima bi se trebali pokazat tržištu potroše na seljakanje po raznim klubovima u BiH ili Hrvatskoj
dinomn
rabodimis
Bravo Halide, puno srece, zdravlja i uspjeha ti zelim.. Svaka cast i za tekst ! Ovo je tacno ono sto nam treba, za sve sportove.. Da budete vjetar u ledja nasim ljudima i nasoj djeci.. I mala podrska nekad moze mnogo da znaci..
felix__27
Nasa budućnost ABDa Da ti dragi Bog da zdravlje,uspjeh i sve što život nosi??
Fareus1921
Eh ovo su prave objave i objavljujte sve više ovakvih talenata umjesto da pravite objave Dilleta i sl.Svaka čast Halide!
DolinaHeroja
Akobogda novi princ sa Neretve :)) Mnogo uspjeha momčino !!!
nemozetako
Malog znam licno, sve napisano o njemi ovdje je predstavlja mali dio onoga sto on uistinu jeste, a velike pohvale roditeljima na odgoju dijeteta. S druge strane, takoder kao osoba koja je igrala dugo godina kosarku, mogu reci da je mali vanserijski talenat, jedan od 3-4 mozda najveca talenta koji su se pojavili u Mostaru, pa cak i sire u zadnjih 30-tak godina. Nadam se da ce mali mastaviti sa ovakvim igrama, sigurno je da ce se mnogo puta u buducnosti spominjati njegovo ime. Majstore puno srece u karijeri i zivotu, a treneru da napravi jos mnogo igraca, kad su njega vec ozljede onemogucile da uziva i radi ono sto najvise voli u zivotu. Sretno.
Paradajz
Mašallah Halide sretno ti bilo i svaka cast za ovaj tekst.
nemozetako
sta mene citiras??
samir49
Edin Merlin
Samo naprijed mladiću svu sreću ovog svijeta ti želim.
Maatija
Zagarantovan recept za uspiješan život.. Vjera kao oslonac i potpora. Naprijed dečko i da te se nagledamo u budućnosti ako Bog da !!
pjanke.sa
Jadan ti i tvoji savjeti pasa moj
bazaorao
pjanke jesil još pod dozom.
kreka
Ma stipu ba.Back to the middle age
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti