Unics protutnjao kroz Bar

Uvjerljiv poraz crnogorskog prvaka na premijeri u Eurocupu

Unics protutnjao kroz Bar

Dvorana Topolice u Baru večeras je prvi put bila domaćinom jedne utakmice Eurocupa u kojoj je tamošnji Mornar ugostio europskog velikana Unics iz Kazana. Rusi su opet sastavili moćnu momčad koja bi bila konkurentna i u Euroligi pa ne čudi visoka pobjeda Unicsa od 97:74 nad nemoćnim Mornarom.

Nisu domaći košarkaši imali nikakvog odgovora na sjajnog Senegalca Mauricea Ndoura koji je odigrao savršenu utakmicu ubacivši 29 poena uz šut 11/12 iz igre, te 7/7 sa slobodnih bacanja dodavši na to 8 skokova.

Raymar Morgan sa 14 i Jamar Smith s 12 pratili su sjajnog Senegalca i odvukli svoju momčad na visokih 23 razlike. Bronson Storm Koenig najbolji sa 19 poena kod Mornara a po 13 su dodali Mićović i Vranješ dok su ostali košarkaši crnogorskog prvaka podbacili.

U ovoj grupi su Skylinersi iz Frankfurta nakon produžetaka savladali talijanski Fiat Torino rezultatom 88:85.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi