Utakmica Bayerna i Reala na aerodromu u Minhenu

Zanimljiva lokacija košarkaškog meča

Utakmica Bayerna i Reala na aerodromu u Minhenu

M. Šljivak

Minhenski Bayern ugostiće 16. septembra ekipu madridskog Reala.

Meč košarkaških timova Bayerna i Reala imaće zanimljivu lokaciju. Biće odigran na aerodromu u Minhenu, čiji će dio za ovu priliku biti pretvoren u košarkaški teren.

Teren će biti postavljen između dva terminala. Da ugođaj bude potpun u prodaju će biti puštene i ulaznice za navijače, a ukupno je osigurano 1.500 karata.

Tokom prethodnih godina mnoge zanimljive lokacije su mijenjale dvorane. Mnogo utakmica je odigrano na otvorenom, ali sigurno je ovaj duel u Minhenu za sada nešto posebno i nevjerovatno.

Meč je na programu 16. septembra od 13 sati.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi