Užasna noć Zvezde u Njemačkoj

Težak poraz od Bamberga

Užasna noć Zvezde u Njemačkoj

E. Škorić

Košarkaši Crvene zvezde doživjeli su jedan od težih poraza u Euroligi, pošto su u 23. kolu poraženi u Bambergu sa 86:62.

Zvezda se dobro nosila prvo poluvrijeme u Njemačkoj, ali u nastavku je Bamberg uspio da nanese Beograđanima jako težak poraz.

Na poluvremenu je Bamberg vodio 46:36, a onda je uslijedila serija u trećoj dionici i ubrzo je bilo 20+ u korist domaće ekipe, pa je bilo jasno da crno-crveni nemaju šta da traže na ovom gostovanju.

Bilo je i plus 28 za Bamberg u jednom trenutku, ali je na kraju ipak Zvezda malo ublažila ionako jako težak poraz.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Dorell Wright, bivši igrač Igokee, bio je koban za goste, pošto je ubacio 21 poen, a Dejan Musli je ubacio 13 poena, te 10 Augustine Rubit. Kod Zvezde je Lessort ubacio 12, po 11 Branko Lazić i Taylor Rochestie.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi