Vanessa Bryant promijenila sliku na Instagramu i izazvala mnoge reakcije

Nije joj nimalo lako

Vanessa Bryant promijenila sliku na Instagramu i izazvala mnoge reakcije

E. Čaušević

Američki mediji objavili su danas da je supruga Kobeja Bryanta, Vanessa, u potpunosi shrvana nakon što je u tragičnoj nesreći izgubila muža i kćerku.

U stravičnoj helikopterskoj nesreći koja se desila u nedjelju u blizini Los Angelesa poginulo je devet osoba, a među njima su bili legendarni NBA košarkaš Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kćerka Gianna.

Ovo je totalno dotuklo njegovu suprugu Vanessu koja se nalazi u teškom stanju. Američki mediji prenose da ne može progovoriti, te da svaki put zaplače kada pokuša nešto reći.

Javnost već danima očekuje da se Vanessa oglasi na društvenim mrežama, ali očito je da nema snage za to. No, američkim medijima nije promaklo da je Vanessa promijenila sliku profila na Instagramu.

Sada je tu fotografija Kobeja i Gianne bez kojih je Vanessa ostala u istom trenutku. Ona je dobila ogromnu podršku iz cijelog svijeta, a mnogi su joj u komentarima na ostalim fotografijama pokušali pružiti utjehu.

Kobe Bryant's wife changed her Instagram profile picture on Wednesday to feature her late husband and their 13-year-old daughter Gianna

Iza Kobeja su pored supruge Vanesse ostale još tri kćerke. Najstarija je Natalia koja ima 17 godina, Bianka ima tri godine, a malena Capri samo sedam mjeseci.

Top Komentari

Rajvosa2019
Lesinari trebaju pustiti ovu zenu na miru- dosta joj je njene muke / kazu vrijeme lijeci rane - za neke rane je potrebno puno puno vremena i na kraju opet ostanu oziljci
15 1
Bhf111
I vi novinari ste sve gori i gori. Niko.vise privatnosti nema. Ili smo mi sve gori ljudi jer se ovakve vijesti citaju najvise. Dokle ide sve ovo
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi